Akkreditált tanfolyamaink 2022 őszén, rövid szakmai programjaink szeptemberben

Szeretettel köszöntjük Önöket a 2022/2023-as tanév elején! A nehézségek ellenére kívánunk sok erőt, jó egészséget és örömet munkájukhoz!

Folyamatos együttműködésünk keretében várjuk a pedagógus kollégákat akkreditált továbbképzéseinkre, szakmai rendezvényeinkre!

Mellékeljük az év elején meghirdetett, leszervezett s azóta kibővített ingyenes akkreditált pedagógus-továbbképzési programunkat 2022 őszére vonatkozóan. A tanfolyamok többségére már kora tavasszal bejelentkeztettük a pedagógusokat, viszont vannak olyanok, melyek teljesen új alapításúak, ezekre is várjuk őket. A korábban leszervezettekhez is kérünk még jelentkezést. A továbbképzések bemutatását is csatoljuk.

Mind az új képzéseinkre, mind a programban sárgával jelölt régebbiekre a jelentkezési határidő 2022. szeptember 15. Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével, aláírásával és szkennelt formában történő elküldésével lehetséges a fenti időpontig, Csonka László címére: csonka.laszlo@srpszkk.elte.hu 

Folytatódnak rövid szakmai programjaink is, ezek közül most a szeptemberieket hirdetjük. Ezekre is regisztrálni szükséges, a program előtti nap 12 óráig, a balaton.gabor@srpszkk.elte.hu címre küldött e-maillel, Balaton Gábor kollégámnál. Az e-mailnek tartalmaznia kell a résztvevő nevét, személyes e-mail címét és intézményének a nevét. Ezekre is várjuk a kollégákat!

Terveink szerint a tehetség-műhelyhez hasonlóan lesz kezdő óvodapedagógusoknak szóló és btmn, sni integrációval foglalkozó ingyenes műhelysorozat is. Ezekről később adunk tájékoztatást.

Várjuk Önöket!