Tini Galopp vetélkedő: Szombathelyi séták

Az idén is meghirdettük a Tini galopp vetélkedőt, melynek időpontja 2023. október 4., szerda, 8.30-14.30 óra. A vetélkedő információkereső, szövegértő városi séta formájában valósul meg, melynek során a résztvevő diákok feladatokat oldanak meg.

A vetélkedő témája: Szombathelyi séták

A program célcsoportjai továbbra is az általános iskolák 7-8. osztályosai, illetve a középiskolások 9-10. évfolyamosai. A fejlesztendő kompetenciák: szövegértés , információszerzés, kreatív gondolkodás, kommunikációs és szociális képességek.

A nap programja:

• 8.30 – 9.00: érkezés, regisztráció - ELTE SEK Aula

• 9.00 - 9.30: megnyitó – ELTE SEK Aula, tervezetten közreműködnek a Rum-Kastély EGYMI tanulói

• 9.30 – 14.30: vetélkedők indítása: Szombathelyi séták - ELTE SEK Aula, Szombathely város

• 14.00-14.30: eredményhirdetés – ELTE SEK Aula

Kísérő rendezvényként az idei évben is megtekinthetjük a Rum- Kastély Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium diákjainak őszt idéző kiállítását és nyitó műsorát, valamint játékos szövegértési foglalkozást is szervezünk a résztvevő tanulóknak.

Az iskolákból 3-3 fős csapatokat várunk. Egy-egy csapat lehet vegyesen 7-8. vagy 9-10. osztályosokból álló is, de lehetnek azonos osztályból, évfolyamból valók is.  Nem vehet részt a vetélkedőn az a diák, aki a korábbi években már szerepelt, akár az általános iskolában, akár középiskolában, valamint az idei nyári Kisinas tábor táborlakója sem regisztrálhat. 

A jelentkezés módja az alábbi kérdőív kitöltése, melynek határideje 2022. szeptember 25. 12.00 óra.

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a diákok nevét, osztályát, telefonos elérhetőségét, a diákok által megadott, kitalált csapatnevet, általános iskolás tanulók esetében a kísérő tanár nevét és telefonos elérhetőségét. A kísérő kollégára a nap során a szokásos módon feladatmegoldásban is számítunk; ha egy iskolából több csapat is indul, akkor több kolléga szükséges! Ahogy a korábbi években is, az első három-három helyezett csapat jutalomban részesül.

https://forms.office.com/e/qYkYsp1dqP

Várjuk a csapatokat!