Csonka László kitüntetése

Csonka László kollégánk az ELTE Köznevelési Bizottság által alapított Elismerő Oklevélben részesült a pedagógiai-szakmai szolgáltatásban nyújtott többéves magas színvonalú, lelkiismeretes munkájáért. 

Az ELTE Köznevelési Bizottsága által alapított Elismerő Oklevelet az Egyetem köznevelési intézményeinek azon munkatársai kaphatják, akik legalább öt éve dolgoznak az adott intézményben és munkájukat magas színvonalon végzik. A díjátadó ünnepséget 2023. szeptember 13-án tartották az Egyetem dísztermében, a díjakat Prof. Dr. Borhy László rektor adta át a kitüntetetteknek. 

Csonka László 2009 óta az ELTE Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központnak és jogelőd intézményeinek munkatársa. A pedagógiai-szakmai szolgáltatási területek közül főként a képzésszervezésben és a tehetséggondozásban dolgozik. Fő tevékenységei a pedagógus-továbbképzések fejlesztésében és akkreditációjában való részvétel, a továbbképzések szervezése, az intézmény bázisóvodai hálózatának működtetése, valamint az Akkreditált Tehetségponttal és a tanulmányi versenyekkel kapcsolatos feladatok ellátása. Magas színvonalú munkavégzése érdekében folyamatosan képezi magát, a következő végzettségekkel rendelkezik: biológia és környezetvédelem szakos általános iskolai tanár, pedagógiatanár, szakvizsgázott pedagógus, közoktatási vezető. Pedagógiai szakértői munkáját magas színvonalon végzi, kollégái munkavégzését rendszeresen segíti, a Vas vármegyei köznevelési intézmények pedagógusainak tevékenységeit és tanulását folyamatosan támogatja. Számos projektben és fejlesztésben is fontos feladatokat végzett az elmúlt években.

Szeretettel gratulálunk Lacinak és nagyon köszönjük a munkáját!

Fotó: SRPSZKK és ELTE Köznevelési Bizottság