Eseménynaptár
Következő esemény:
Beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel, sajátos nevelési igénnyel küzdő, és hátrányos helyzetű tanulókkal való foglalkozás módszertana - akkreditált pedagógus-továbbképzés
Galériák
Hasznos linkek
Interreg
Mindenki Iskolája
Sikeresen lezajlott első művészeti fesztiválunk

Sikeresen lezajlott első művészeti fesztiválunk

2023. március 23.

Miénk itt a tér! elnevezéssel vasi iskoláknak és óvodáknak rendeztünk hagyományteremtő céllal művészeti fesztivált 2023. március 22-én. Az elsőként meghívott Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csoportjai mutatkoztak be zeneművészeti, táncművészeti, színművészeti és képzőművészeti ágban. A fesztivál kiállításmegnyitóval indult az Aulában, ahol az iskola képzősei mutatták meg munkáikat. A tárlatot Nagy Anna esztéta, az ELTE SEK egyetemi oktatója nyitotta meg, majd a Díszteremben folytatódott remek hangulatban a fesztivál. Az iskola hangszeres növendékei, néptáncosai, kórusa, kreatív tánccsoportjai, valamint a színjáték tagozatosok – a Weöres Sándor Színház JátsszMa diákstúdiója – léptek színpadra.
A rendezvény célja, hogy minden évben egy Vas vármegyei köznevelési intézményből teret adjunk a tehetséges gyermekek, fiatalok megmutatkozására, művészeti tevékenységük bemutatására az egyetemen, ezáltal is ráirányítva a figyelmet a művészeti nevelés fontosságára.
 

Megosztás