Ingyenes akkreditált pedagógus-továbbképzéseink 2021 őszén

Az új tanévre minden jót, nagyon jó egészséget, sok örömet kívánok munkatársaim nevében is! Ahogy eddig is, most is szeretnénk ingyenes szolgáltatásainkkal támogatni az óvodák, iskolák munkáját. Az egész naptári éves igényfelmérő és a február elején megtervezett kínálat alapján most megküldjük az őszi ingyenes akkreditált tanfolyamok időpontjait, az azokról szóló tudnivalókat, amelyeket a levél melléklete tartalmaz. Az őszi időszakban személyes kontakt továbbképzéseket szervezünk, bízunk abban, hogy a járványhelyzet lehetővé teszi a megvalósításukat. Ehhez az is szükséges, hogy a résztvevő kollégák a képzővel közösen tartsanak majd be minden egészségügyi óvintézkedést, ez közös érdekünk.

Néhány képzésre már nem lehet jelentkezni, hisz az idén tavasszal vagy 2020-ban már megtörtént ez és teljes a létszám. Vannak viszont új tanfolyamaink és vannak olyanok is, amelyre még tudunk befogadni résztvevőket. Ezt a táblázat tartalmazza, az utolsó oszlopban, de itt is felsoroljuk:

  • A tanulói gondolkodás fejlesztésének módszerei
  • Pedagógusok a digitális tanításban (új IKT tanfolyam)
  • Óvodapedagógusok szakmai megújító továbbképzése a változó nevelési környezetben (új tanfolyam)
  • Sportprevenció az iskolában (megelőzés és gyógytestnevelés)
  • Óvodapedagógusok módszertani megújító továbbképzése a változó nevelési környezetben (új tanfolyam)
  • Az iskolai agresszió pszichológiai és pedagógiai szempontú megértése, preventív eljárások
  • Pályaorientáció a köznevelésben

A jelentkezés módja a szokásos: a csatolt jelentkezési lap nyomtatott nagy betűkkel vagy géppel történt kitöltése, aláírása után kizárólag szkennelve, e-mailben kérjük a jelentkezést megküldeni a csonka.laszlo@srpszkk.elte.hu címre 2021. szeptember 15-én éjfélig. Más módon nem fogadunk be részvételi igényt! A tanfolyamokról felvilágosítást szintén Csonka László kollégám tud adni e-mailben vagy a 94/519-601, 30/011-8865 telefonszámok valamelyikén, munkaidőben.

Rövidebb támogató programjainkat (műhelymunka, jó gyakorlat, szakmai délután, nevelési értekezlet) ahogy eddig is, havonta szervezzük és hirdetjük, elsősorban az igényfelmérőben megfogalmazott kérések alapján. 

Kérjük, a köznevelést érintő kérdésekről, változásokról, információkról és munkánkról tájékozódjanak honlapunkon is: www.srpszkk.hu vagy facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/rpszkkszombathely

Várjuk a kollégákat ingyenes rendezvényeinken, továbbképzéseinken, kérjük tegyék számukra lehetővé a részvételt! Eredményes tanévet kívánunk!