Eseménynaptár
< 2024. május >
H K SZ CS P SZO V
29301 2 345
6 7 8 9 10 1112
13 14 15 16 17 1819
20 21 22 23 242526
27 28 29 30 3112
Következő esemény:
Gerinctorna pedagógusoknak - jó gyakorlat
Galériák
Hasznos linkek
Interreg
Mindenki Iskolája
Ingyenes német nyelvi tábor az SRPSZKK-ban

Ingyenes német nyelvi tábor az SRPSZKK-ban

2024. május 13.

Az ELTE Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ az idei nyáron első ízben, újdonságként ingyenes, napközis jelleggel német nyelvi tábort szervez, melyre szeretettel várjuk az általános iskolák jelenleg 5-6. évfolyamos tanulóit.  A nyelvi foglalkozások játékosak, élményszerűek, céljuk a szókincsbővítés és beszédfejlesztés, így a főszerep az idegen nyelv használata mellett a változatos programoké, a játéké és a vidámságé. Ugyanakkor lesz mozgás, kézműveskedés, vetélkedő, de a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az idegen nyelvet. Sok időt töltünk a szabadban, ahol különböző játékos német feladatok várják a gyerekeket. 

A tábor helyszíne: 
Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ, Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.

Időpontja: 
2024. július 22-26., naponta 8.30-16.00 óra

A diákok naponta térítésmentes ebédet és uzsonnát kapnak.

A tábort Molnárné Dr. Magyar Gabriella német szakos pedagógus kolléga, pedagógiai szakértő kollégánk vezeti, a foglalkozások tartásában és a felügyeletben az ELTE SRPSZKK munkatársai működnek közre.
Táborunkban az első 12 jelentkező tanulót tudjuk fogadni! 

A jelentkezés határideje: 2024. május 24. péntek 12 óra., jelentkezni az alábbi regisztrációs kérdőív szülők által történő kitöltésével lehetséges:

https://forms.office.com/e/KTUn3mrU26 

A jelentkezéssel a szülő tudomásul veszi, hogy a tábor ideje alatt a gyermekekről fényképek, esetleg videofelvételek készülhetnek, melyek az ELTE SRPSZKK internetes felületein megjelenhetnek.
A megadott tanulói és szülői adatokat bizalmasan kezeljük, betartjuk az ELTE Adatvédelmi, adatbiztonsági és adatkezelési szabályzatát, mely itt érhető el: https://www.elte.hu/kozerdeku#adatvedelem.

Csatoltan, letölthetően megtalálják a plakát mellett a táborozásba beleegyező szülői nyilatkozatot, melyet kitöltve, aláírva, szkennelve vagy fotózva a gerolyne.kolkedi.eva@srpszkk.elte.hu e-mail címre kérünk visszajuttatni a jelentkezés határidejéig, az eredeti példányt pedig majd az első napon hozzák a gyerekek. Szintén az első napon kérünk 5 napnál nem régebbi orvosi igazolást arról, hogy a gyermek egészséges, közösségbe jöhet, táboroztatható.

A táborba bekerülésről a szülőt az általa megadott e-mail címen és az iskolát is értesítjük, a tábor előtti héten pedig még egyszer küldünk tájékoztató levelet a tudnivalókról.

Szeretettel várjuk a gyerekeket!

Megosztás