Némethné Papp Lívia kitüntetése

Némethné Papp Lívia kollégánk Dicsérő Oklevélben részesült az ELTE Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központban a gazdasági és pénzügyi területen végzett magas színvonalú munkájáért és példaértékű emberi magatartásáért.  

Az ELTE Köznevelési Bizottsága által alapított Elismerő Oklevelet az Egyetem köznevelési intézményeinek azon munkatársai – technikai dolgozók, NOKS munkatársak, fiatal pedagógusok – kaphatják, akik legalább öt éve dolgoznak az adott intézményben és munkájukat magas színvonalon végzik. A díjátadó ünnepséget 2022. szeptember 14-én tartották az Egyetem dísztermében, a díjakat Prof. Dr. Borhy László rektor adta át a kitüntetetteknek. 

Némethné Papp Lívia 1985-ben szerezte üzemgazdász diplomáját, 2008 óta dolgozik a szombathelyi felsőoktatásban, 2016-tól az ELTE Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ ügyvivő szakértője, gazdasági koordinátora. Az intézményben megjelenő összes gazdasági, pénzügyi tevékenységet magas színvonalon, alaposan, lelkiismeretesen, az intézmény gazdaságos és törvényes működését figyelembe véve végzi. Több hazai és nemzetközi projektben lát el pénzügyi feladatokat, szintén precízen, a határidőket és az elvárásokat szem előtt tartva. A Nemzeti Tehetség Program keretében folytatott pályázatok pénzügyi feladatait is kiválóan végzi. Intézménye, munkája és saját folyamatos fejlődése iránti elkötelezettsége, továbbá szorgalma, teherbírása és kollégái irányába tanúsított segítőkészsége, kedvessége példaértékű az intézmény minden munkatársa számára. 

Szeretettel gratulálunk Lívinek és nagyon köszönjük a munkáját!