Pedagógus-továbbképzési kínálatunk 2019-ben

2019-re a mellékletben található akkreditált pedagógus-továbbképzéseket hirdetjük meg.

2019-re a mellékletben található akkreditált pedagógus-továbbképzéseket hirdetjük meg. A képzési kínálatot az igényfelmérőben megfogalmazottak alapján állítottuk össze, de az ősz folyamán még bővítjük valamint friss programokat is akkreditáltatunk, ezekről majd értesítést küldünk szeptemberben.

A tanfolyamokra való jelentkezés határideje: 2019. február 6. 24.00 óra.

A jelentkezés módja a csatolt jelentkezési lap képzésenkénti és személyenkénti kitöltése. Mind a tavaszi, mind az őszi tanfolyamokra most kell jelentkezni, a képzés időpontjának pontos megjelölésével és feltüntetésével a jelentkezési lapon, valamint kérjük valamennyi személyes és iskolai adat pontos, olvasható megadását is. A továbbképzések ingyenesek, a helyettesítés, amennyiben szükséges, belső átcsoportosítással megoldható lehet, így a fenntartói tájékoztatás intézményi szinten összesítve elegendő, de a jelentkezési lap fenntartói aláíratása nem szükséges, ezt egyeztettük.

A kitöltött jelentkezési lapokat kizárólag szkennelve, e-mailben, Csonka László címére küldve fogadjuk el: csonka.laszlo@srpszkk.elte.hu 

A jelentkezéskor kérjük, figyeljék az adott tanfolyam alapítás szerinti résztvevői célcsoportját is, egyes továbbképzések esetében a célcsoportnak megfelelő időpontot is. 

Várjuk a kollégákat! Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!