Várjuk a pedagógus kollégákat akkreditált tanfolyamainkra!

Még egyszer megköszönve az igényfelmérő kérdőívünk kitöltését, az abban megjelölt számos támogatási igényt, az akkreditált pedagógus-továbbképzéseket, melyeket meghirdetve, döntően az ELTE SRPSZKK-ban tartunk 2023 folyamán tavasszal és ősszel, megszerveztük, azokat a képzéseket felvéve a listára, amelyekre a legtöbb kérés érkezett. A nevelőtestületekbe kihelyezett akkreditált tanfolyami igények egyeztetése még zajlik, ahogy a műhelymunkák, jó gyakorlatok, szakmai napok kihelyezett és benti szervezése is.

A mellékletben találják azokat a 30 órás tanfolyamokat, amelyeket 2023-ban meg kívánunk valósítani, amelyekre jelentkezni szükséges a szintén csatolt jelentkezési lap kitöltésével, e-mailben való megküldésével Csonka László kollégánknak, a csonka.laszlo@srpszkk.elte.hu címre.

Más formában vagy határidőn túli jelentkezést nem tudunk elfogadni!

A kínálatban találnak két új tanfolyamot is, ezek még az igényfelmérőben nem szerepeltek, teljesen friss alapításúak: ADHD és pickleball témájúak, ezekre is várjuk a kollégákat!

Várjuk a jelentkezéseket 2023. március 6-ig, az első, március 2-3-4-én tartandó Z generációs továbbképzés esetében pedig február 24-ig. Az őszi továbbképzésekre is most kell jelentkezni!