Megújult pedagógiai mérési és értékelési kínálatunk

2019. májusától megújult az ELTE Savaria Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ pedagógiai mérési és értékelési kínálata. Saját fejlesztésű feladatbankokkal, vizsgálati- és mérőeszközökkel, értékelési modellekkel, valamint ezek alkalmazásához kapcsolódó képzéssel és tanácsadással állunk az iskolák, pedagógusok rendelkezésére mérési és értékelési területen.

Négyféle feladatbankkal tudjuk segíteni a pedagógusok mindennapi munkáját:

  • kompetenciaméréshez fejlesztő feladatbank
  • valóságközeli feladatok bankja
  • katolikus hittan feladatbank valamint
  • történelem feladatok gyűjteménye  

Vizsgálati eszközünkkel a hatékony tanulómegismerés folyamatát támogatjuk. Ehhez a „Tanulómegismerés módszer, eszköz és elemző tára” termékünket ajánljuk.

Miniprogramjainkkal az iskolai dolgozatok elemzését; a tanulók, osztályok, évfolyamok dolgozatainak összesítő elemzését kívánjuk segíteni.  Az Országos Kompetenciamérésben elért eredmények elemzéséhez tanulói szintű elemző és fejlesztési profilt készítő programunk lehet nagy segítség minden pedagógus részére.

Kínálatunkban továbbra is elérhetők a Mérőeszközminták, melyeket az általános iskola alsó és felső tagozatára, valamint a középiskola első két évfolyamára ajánlunk. Mindegyik mérőeszköz több tantárgyra tartalmaz mérőlapokat.

Értékelési modellünkkel az intézmény-, vezető-, pedagógus-, tanulóértékelést kívánjuk segíteni.

Ajánljuk figyelmébe weblapunk „Mérés, értékelés” oldalát, ahol a fentiekben bemutatott szolgáltatásokról, termékekről részletesebben tájékozódhat, valamint igény esetén meg is tudja rendelni azokat.